Millarco® - en erfaren virksomhed, i fortsat vækst.

  

Om Millarco:

Millarco er en 100 % danskejet virksomhed, med mere end 30 års erfaring.

Millarco ejes af direktør Lars Bærentsen og salgsdirektør Carsten Ebdrup.
Millarco har siden år 1986 udvalgt en lang række dygtige virksomheder i Asien, der formår at levere og videreudvikle kvaliteten i produkterne, så der til stadighed sikres en stor omsætningshastighed og god indtjening i kæderne. Sortimentet spænder over mange prisgrupper - lige fra promotion-niveauet - til semi-professionelt værktøj i den dyrere ende af skalaen. Sortimentet kan sammensættes til stærke kæde-koncepter, der matcher kædernes behov optimalt - og tilbydes til “gør-det-selv”-distributionen i flotte, salgsfremmende emballager. Og sortimentet udvikles konstant.
Vi råder over en bred vifte af egne mærker og har over 3.000 salgsbare varenumre i vores sortimenter. Vi leverer alt i værktøj, beslag, haveredskaber og grilludstyr til gør-det-selv markedet i Norden. Dette gøres igennem byggemarkeder, varehuse, møbelhuse, værktøjsmagasiner, isenkræmmere og grossister. Vores brede sortiment, gør os i stand til at kunne tilfredsstille store dele af den skandinaviske befolkning.
Vi har en stærk og effektiv logistik samt økonomifunktion.
Håndteringen af tusindvis af containere, mange kæder og mange koncepter - har skabt et team af det, vi kalder “logistikkens jægersoldater”.

Millarco benytter stemmestyret varepluk på lageret og effektiviteten er steget med ca. 15%. Samtidig er fejlprocenten faldet mere end 10 gange, således kunderne er sikret de rette produkter i rigtige mængder. En af de helt store fordele er, at lagerekspedienten har begge hænder fri, som også har optimeret Millarco’s arbejdsforhold.
Millarco har plads til mange varer. Vores højlager er på 8.000m².
Millarco vil konstant styrke virksomhedens position som en attraktiv arbejdsplads med engagerede medarbejdere, som tager ansvar for deres og virksomhedens udvikling, og som føler stolthed ved at være en del af Millarco’s team.
Vi har skabt en kultur, der forstår at passe godt på vore kunder, og på sig selv. Vort værdisæt bygger på ærlighed, troværdighed, kvalitet og engagement. Udlevelsen af disse sikrer fundamentet for at kunne fortsætte virksomhedens ekspansion og skaber driftige medarbejdere. Det er vores vision at følge med vore kunder ud i Norden og EU, og vi er i gang med internationaliseringen på skandinavisk plan.
Vores hovedkontor og hovedlager, er beliggende lige udenfor Århus, mere præcist i Lystrup.

 

Millarco – en professionel familie
Du kan nemt finde virksomheder i vores branche, som har flere medarbejdere, og som indkøber mere, omsætter mere og lover mere.
Til gengæld er vi ret unikke, når det drejer sig om at levere varen og få det hele til at gå op i en højere enhed – at behandle leverandørerne med respekt for deres forretning, opfylde kundernes behov og skabe et godt arbejdsmiljø for vores medarbejdere og alle andre, som hver dag gør deres yderste gennem hele logistikkæden for at kunne leve op til det, som vi har aftalt.
Uanset om det drejer sig om varesortiment, distributionsmuligheder eller vores webshop, vil vi kun tilbyde løsninger, som vi kan stå inde for, og som fungerer for os og for vores kunder.
Vores organisation bygger på ærlighed, troværdighed, engagement og kvalitet, og det er vi stolte af. Vi er store nok til at have tilstrækkelig kapacitet og dygtige specialister inden for alle områder, men vi er samtidigt også små nok til at kunne arbejde på tværs af afdelingerne og i fællesskab løse de udfordringer, der måtte opstå i den daglige drift. Vi tænker ikke i kasser og afdelinger, men ser det store billede.
Millarcos professionelle netværk er en velfungerende global familie, hvor vi hjælper og respekterer hinanden og giver plads til udvikling og ideer.

Brands

Vi har 3 hovedgrupper, som du kan vælge produkter fra:
Gør-det-selv
Bolig & indretning
Have & fritid

Millarco udvikler og markedsfører i dag et omfangsrigt program af kvalitetsprodukter under eget brand.

Work>it
Vores egen Work>it-serie indeholder blandt andet en lang række værktøj og udstyr til murer- og klinkearbejde, stiger, reoler, møbelhunde, transportvogne og surringsgrej samt en bred serie af højtydende og energivenlige LED-arbejdslamper.
Gør arbejdet færdigt – til priser, hvor alle kan være med.
Green>it
Vores egen Green>it-serie tilbyder en bred vifte af værktøj, redskaber og udstyr til haven. Her finder du alt det, du kan få brug for i haven og omkring huset året rundt. Sortimentet spænder fra bedafgrænsere til brændekløvere, fra sorte sække til sneslynger og fra trillebøre til terrassevarmere.
Bliv klædt på til havearbejdet – til priser, hvor alle kan være med.
Home>it
Vores egen Home>it-serie indeholder alt det, der gør hjemmet praktisk og anvendeligt og får det til at fungere i dagligdagen. Her finder du stilfulde og gennemtænkte løsninger til opbevaring og ophængning og til at holde boligen ryddelig, ren og overskuelig.
Få styr på hjemmet – til priser, hvor alle kan være med.
Cook>it
Vores egen Cook>it-serie er udviklet og sammensat med hjertet til de mange grillentusiaster, som vil have fuld valuta for pengene, når de køber udstyr. Vi har alt fra komplette gas- og kulgrill, røgeovne og bålsteder til alt tænkeligt tilbehør, som også passer til de kendte mærkevarer.
Få gang i grillen - til priser, hvor alle kan være med.
Millarco
Vores egen Millarco-serie er et slaraffenland af funktionelt håndværktøj og praktiske hjælpemidler til den prisbevidste hobbyhåndværker. Den skarpt prissatte serie gør det økonomisk overkommeligt have det rigtige værktøj til enhver tænkelig gør det selv-opgave, og serien ses ofte i brede displays med et utal af markedsvarer i byggemarkederne.
Fyld værktøjskassen op – til priser, hvor alle kan være med.
Boxer
Boxer er vores eget premiummærke til semiprofessionelle brugere. Serien indeholder både håndværktøj og elværktøj af høj kvalitet til brug i en travl og hård arbejdsdag.
Værktøjet er så gennemtænkt og godt, at vi giver 5 års garanti på det – stik den, mærkevarer!

Caramba
“Caramba 70” er den kendte universalspray med de uendelige anvendelsesmuligheder. Caramba opløser og forebygger rust, polerer og beskytter rustfrit stål, smører metal og elektriske dele, fortrænger fugt, løsner snavs og stopper mislyde. Caramba fås i forskellige emballagestørrelser med sprayrør, som sikrer præcis påføring.
Varta
Varta er premium-batterier med høj kapacitet, lang levetid og et stærkt forhold mellem pris og ydelse - men til langt lavere priser end de konkurrerende mærker.
Varta vender op og ned på, hvad man kan forvente af batterier, for her får du svanemærket topkvalitet til en pris, der ikke burde være mulig.
Sæt Varta i dine batteridrevne apparater - og put besparelsen i lommen!
Rapid
Vi forhandler hæftemaskiner, hæftepistoler og hæftehammere af høj kvalitet fra den hæderkronede svenske virksomhed Rapid.
Rapid har produceret hæftemaskiner i mere end 75 år og står bag de næsten ikoniske modeller K1, som stadig sælges i cirka 900.000 eksemplarer om året, og K2, der er blevet udstillet på Museum of Modern Art i New York.
De robuste produkter fra Rapid komplementerer vores øvrige varer, og vi er stolte over at have dem med i vores sortiment.
Felco
Felco blev grundlagt i 1945 og er i dag et af verdens førende mærker inden for beskæringsredskaber af høj kvalitet.
Redskaberne udvikles og produceres i Schweiz ud fra de tre kerneværdier ergonomi, udskiftelighed og holdbarhed og sælges både til professionelle brugere og til hobbybrugere, som kræver det bedste af det bedste.
Snittet er præcist og rent, så træer og buske belastes mindst muligt ved beskæringen.
Alle dele på redskaberne - herunder skærene - kan udskiftes efter behov, og det er på den måde muligt at holde sine redskaber i topform for evigt.
Felco er ikke “køb og smid væk”, men yndlingsredskaber for livet.
Stanley
Vi er nordisk eneforhandler af Stanleys varierede program af generatorer og invertergeneratorer samt benzindrevne havemaskiner såsom hækkeklippere, græstrimmere og buskryddere, kædesave, løvsuger-/blæsere og pladevibratorer. Stanley er en af de ældste producenter af kvalitetsværktøj, og brandet er kendt og anerkendt af både professionelle og kvalitetsbevidste gør det selv’ere.

 

Fokus på kvalitet og service:

Vi sætter en dyd i at overholde vores aftaler, hvorfor vores store fokusområder er præcision og nøjagtighed. Dette uanset om det kommer til vareleveringer, forespørgsler eller reklamationer.  Vores varer lever op til de pågældende regler og certificeringer samt en omfattende kvalitetskontrol. Alt dette er med til at sikre, at det kun er de bedste produkter, som ender ude i butikkerne.

 

Salgs- og leveringsbetingelser:

Gyldighed - 
Salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle tilbud, salg og leverancer, 
med mindre andet er aftalt.

 
Priser - 
Alle priser er i danske kroner eksklusiv moms og andre afgifter. Priserne er faste 
i aftale-/tilbudsperioden, dog tages der forbehold for prisændringer som følge 
af told- og kursændringer, samt trykfejl.


Levering - 
Ordrer over kr. 4.500,00 netto ekskl. moms leveres franko i Danmark. 
Forsendelse i øvrigt sker for modtagers regning og risiko.
Eksportordrer leveres AB Lystrup eller efter nærmere skriftlig aftale.


Leveringstid - 
Lagerordrer ekspederes omgående ved modtagelse. 
Der tages forbehold mod udsolgte og eventuelle udgåede artikler.


Reklamationer - 
Eventuelle reklamationer omkring produkter skal ske senest 8 dage fra leveringen. Reklamationer vedrørende bortkomne eller beskadigede varer under transporten 
skal ske til transportselskabet.
  
Returnering -
 Det solgte modtages kun retur efter forudgående aftale og skal altid sendes franko til Millarco. Returnering kan kun ske i ubeskadiget original-emballage. 
Specialvarer tages ikke retur.


Betaling - 
30 dage netto fra fakturadato. 
Eksportordrer leveres mod åbning af L/C eller bankgaranti.

Produktansvar/-garanti - 
Millarco har produktansvarsforsikring. 
Garanti ydes ifølge dansk markedsføringslov.


Ejendomsforhold - 
Millarco forbeholder sig med de begrænsninger, der følger af ufravigelige retsregler, ejendomsretten til det solgte, indtil hele købesummen med tillæg af påløbne omkostninger er betalt til Millarco International A/S eller til den, Millarco har transporteret sin ret.
 
Service & reparation:

Vi yder garanti på vores produkter i henhold til de lovbestemmelser, som gælder i det enkelte land. (Købebevis skal fremlægges/medsendes)
Service og reparation uden beregning ydes indenfor garantiperioden iflg. dansk købelov under følgende forudsætninger.

1. Fejlen er en konstruktions- eller materialefejl (normal slitage og misbrug er undtaget).

2. Reparation har ikke været forsøgt, af andre end Millarco's godkendte serviceværksteder.

3. Der har ikke været anvendt uoriginale dele til maskinen.

Serviceydelser uden beregning omfatter udskiftning af defekte samt arbejdsløn.

Husk at alt service og reparationer skal gå igennem butikken hvor produktet er købt, og kan ikke sendes direkte til Millarco fra kundens side af.

Levering - 
Ordrer over kr. 4.500,00 netto ekskl. moms leveres franko i Danmark. 
Forsendelse i øvrigt sker for modtagers regning og risiko.
Eksportordrer leveres AB Lystrup eller efter nærmere skriftlig aftale.


Leveringstid - 
Lagerordrer ekspederes omgående ved modtagelse. 
Der tages forbehold mod udsolgte og eventuelle udgåede artikler.