Gasvarmeovn

Se udvalget af gasvarmeovne her

En gasvarmeovn er et opvarmningsapparat, der anvendes til at varme op i et rum eller en bygning. De er ofte anvendt som alternativ til elvarme eller olievarme og fungerer ved at brænde gas for at generere varme. Gasvarmeovne fås i en række forskellige størrelser og designs, så de kan passer til forskellige behov og præferencer. De kan være freestanding eller fastgjort til væggen og kan have forskellige funktioner, såsom termostat, timer og andre indstillinger.

Der findes forskellige typer af gas, til gasvarmeovne anvendes LPG som man i dagligtale kalder alt fra flaskegas, flydende gas, LPG, propangas ... ja kært barn har mange navne - uanset om den er lagret på gasflasker eller i gastanke. Det internationale navn er Liquefied Petroleum Gas (LPG), der dækker over en samlet betegnelse kulbrinterne propan og butan og er et naturligt biprodukt, som udvindes ved raffinering af råolie eller naturgas.

Dermed forurener gas hverken jord eller grundvand og har minimal indvirkning på miljøet. En stor fordel for både private og professionelle brugere af gasflasker.

Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold