SE OG HENT VORES MATERIALE

SpeedyWeedy

Smart ukrudtsfjerner som beregnet til at fjerne ukrudt nemt og hurtigt.

KØB     YOUTUBE     HENT MATERIALE

COZZE

Tilbered din pizza på blot 2 minutter!
Den nye pizzaovn fra Cozze er hurtig og nem til udendørs bagning af pizza. Med en bred åbning og pizzasten er ovnen nem at betjene og giver god plads til større pizzaer på op til Ø34 cm.
Ovnen er klar til brug cirka 20 minutter efter, at du tænder for den.
Herefter kan du lynhurtigt bage velsmagende pizzaer til større selskaber eller til familien.

KØB     YOUTUBE

STÅLBØRSTESÆT TIL BOREMASKINE

Fjern nemt genstridigt rust med vores stålbørstesæt i 5 dele. Gør den beskidte grillrist klar til brug, eller gør dine ståloverflader fri for rust og skidt igen med dette utroligt alsidige værktøj!

KØB     YOUTUBE    HENT MATERIALE

KONTURMÅLER

Praktisk konturmåler til kopiering og aftryk af ønskede former og profiler, så vinkler og linjer som er uregelmæssige, runde og buede nemt og hurtigt kan overføres til arbejdsemnet. Velegnet til blandt andet gulv- og tæppelægning samt ved montering af bordplader.

KØB     YOUTUBE    HENT MATERIALE

FLEX 3 & VANDING

Udført i høj kvalitet med stor elastisk evne. Ydermateriale: Kraftig beskyttelsespolyester 2500 D. Indermateriale: Kraftig 100% latex med stor holdbarhed. Monteret med komfortslangekoblinger med TPR-belægning. Slangen folder sig sammen til 1/3, når der lukkes for vandet. Leveres i praktisk plastboks med hank.

KØB     YOUTUBE    HENT MATERIALE

FLISERENSERSÆT

Fliserensesæt med trinløst teleskopskaft, som gør det nemt at fjerne mos og alger fra træterrasser og fliser, mens den smalle børste er ideel til at fjerne mos og ukrudt i fuger.

KØB     YOUTUBE     HENT MATERIALE

BØRSTESÆT TIL BOREMASKINE

3x børstehoveder til boremaskine. Sparer masser af tid ved rengøring uden at ridse, og passer til alle boremaskiner.

KØB     YOUTUBE    HENT MATERIALE

AUTOBØRSTE MED TELESKOP

Multibørsten gør det nemt for dig at rengøre bl.a. vinduer, bil og terrasse. Med teleskopskaftet kan du nå de højeste områder. Børsten er nem at tilkoble en vandslange.

KØB     YOUTUBE     HENT MATERIALE

DUST SHAPE

Smart støvsugermundstykke, der med sine lange fleksible sugerør gør det muligt at støvsuge effektivt mellem bilsæder, langs fodlister, i skuffer og meget mere. Passer til de fleste støvsugere

KØB     YOUTUBE    HENT MATERIALE

BAGPIPE

Genialt sækkerør, som kan bruges både uden på og inden i en affaldssæk. Sækkerøret giver stabilitet og beskytter sækken mod revner, mens affaldet påfyldes, og derefter trækkes sækken eller røret op, så den fyldte sæk kan bortskaffes. Bagpipe passer til standard 100 liters affaldssække.

KØB     YOUTUBE     HENT MATERIALE

Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold