Konceptet med forskellige akku-værktøjer, som deler det samme batteri, er ikke nyt, og mange producenter tilbyder hver især flere serier, som benytter sig af denne teknik – typisk for de i forvejen mange forskellige producenter er, at der ofte skal anvendes forskellige typer batterier fra maskine til maskine selv inden for samme producent. 
Sådan er det ikke hos Einhell. 
  
Einhell er startet helt fra grunden og har omdefineret konceptet fuldstændigt med en særdeles ressourcekrævende udvikling af det optimale batteri som omdrejningspunkt for de mere end 80 forskellige akku-værktøjer, der siden er lanceret – og stadig flere kommer til!
Konceptet hedder Power X-Change, og batteriet er et mesterværk i sig selv. Hvor andre producenter lader værktøjet styre batteriet, har Einhells intelligente 18 volt lithium-ion-batteri sine egne indbyggede kredsløb til opladnings- og strømstyring, som endvidere også overvåger batteriet konstant og lukker det ned i tilfælde af fejl eller udefrakommende skader, som i værste fald ellers ville kunne medføre brand. 


Derudover opfylder batteriet ambitionen om, at det skal passe til alt akku-værktøj fra Einhell, så brugeren i praksis kun har brug for én universal batterimodel og én hurtigopladermodel- uanset hvad. Særligt krævende værktøjer og maskiner som f.eks. større akku-plæneklippere har Einhell forsynet med to Power X-Change-batterier, så den samlede batterispænding kommer op på 36 volt – uden at gå på kompromis med målsætningen om én fælles batterimodel til alt. 
Dette grundige og gennemtænkte forarbejde har givet et særdeles solidt fundament at bygge på ved udviklingen af de mange højtspecificerede akku-værktøjer.
”Man kan virkelig mærke værktøjets kvalitet, så snart man tager det i hænderne, og ydelsen er så forbløffende, at den skal opleves, for at man tror det”, fortæller Millarcos grundlægger og administrerende direktør, Lars Bærentsen. 


Einhell Nordic A/S vil markedsføre Einhells omfattende sortiment af Batteri, elektriske og benzindrevne værktøjer og maskiner i Sverige, Norge, Danmark og Island. 
”Einhell er meget ambitiøs og har stillet store krav ved udvælgelsen af en nordisk partner, og selv om Einhell Nordic A/S er et selvstændigt selskab, vil det i høj grad gøre brug af Millarcos netværk og kompetencer”, fortæller Lars Bærentsen. ”Vores organisation og forretningsgange er udviklet og optimeret gennem mere end 30 år, og vi er kendt for vores fleksibilitet og pålidelighed. Med Einhells omfattende produktsortiment til konkurrencedygtige priser og vores mangeårige erfaring med det nordiske marked får Einhell Nordic det bedst mulige udgangspunkt for at blive en af de førende spillere på markedet for elværktøj i Norden”.
Einhell Nordic A/S får base hos Millarco International A/S iLystrup/DK, hvor salg, showroom, service, produktuddannelse mm. vil blive varetaget, samtidig med at al logistik omkring Einhell, vil varetaget under Millarco’s stærke logistik setup til norden.


Einhell Nordic A/S er ejet i fællesskab med Einhell AG & Millarco International A/S med en solid kapital.
Einhell AG er et børsnoteret tysk selskab, med datterselskaber over hele verden som omsætter for mere end € 650mio.   
      
Besøg os her:
www.einhell.dk