Pizzaovnen fra Cozze har taget markedet med storm - med god grund! Med den nye Cozze pizzaovn kan du nemlig lave friskbagt pizza på kun 2 minutter! Vi har udviklet Cozze pizzaovnen for at gøre det nemmere for dig at lave dine pizzaer selv nemt og bekvemt.
Pizzaovnen fra Cozze har taget markedet med storm - med god grund! Med den nye Cozze pizzaovn kan du nemlig lave friskbagt pizza på kun 2 minutter! Vi har udviklet Cozze pizzaovnen for at gøre det nemmere for dig at lave dine pizzaer selv nemt og bekvemt.
Tag din pizzaoplevelse til nye højder med Cozze pizzaovnen, der har erobret markedet med storm - og med god grund! Med vores innovative Cozze pizzaovn kan du nu lave friskbagte pizzaer på kun 2 minutter! Vi har designet Cozze pizzaovnen for at gøre det lettere og mere bekvemt for dig at skabe dine egne lækre pizzaer derhjemme.
Nyd den ultimative smag af friskbagt pizza med Cozze pizzaovnen, der ikke kun leverer hurtige resultater, men også en autentisk smagsoplevelse. Lad Cozze være din partner i køkkenet, og skab lækre pizzaer på ingen tid. Velbekomme! Se vores sortiment her
Er du til en stærk Diavola med pikant salami? Eller foretrækker du den helt klassiske Margherita, når du skal forkæle dig selv med en lækker pizza?
Spiser du ikke kød, har vi en vegansk variant med friske grøntsager og vegansk ost. Du kan også lade fantasien råde og selv sammensætte din helt egen pizza med din yndlings topping.
Det jo ofte der man starter når man tænker Pizza, men med Cozze pizzaovne er det også muligt hurtigt at tænde op for ovnen og bage din pizza inden for overskuelig tid og i samme og ofte endnu bedre end den fra det lokale pizzeria.
Se vores kataloger her
Pizzaovnen fra Cozze® har taget markedet med storm - med god grund! Med den nye Cozze pizzaovn kan du nemlig lave friskbagt pizza på kun 2 minutter! Vi har udviklet Cozze pizzaovnen for at gøre det nemmere for dig at lave dine pizzaer.
Men det er faktisk muligt at lave en masse andre ting i din pizzaovn. Vi kan foreslå følgende bagning af brød, der som en bonus får perfekt sprød skorpe og en god krumme i brødet. Du kan grille og stege fisk ved brug af grillnet, kød ved brug af støbejernspande, hvilket giver en perfekt karamellisering og du kan grille og lynstege grøntsager ved brug af grillenet eller på støbejernspanden
Cozze brande indeholder også et stort sortiment af tilbehør og redskaber, som strækker sig fra grillhandsker og infrarød termometer til skærebrætter og grillpander. Udvalget udvides løbende så du kan være sikker på du altid har de ting du skal bruge til at lave den perfekte pizza eller den perfekte hakkebøf. Velbekomme.
Sørg for, at pizzaovnen står godt, og at pizzastenen ligger korrekt. Slut en gasflaske til pizzaovnen, og start den op på højeste temperatur. Din Cozze pizzaovn har tre brændere i alt, to i siderne og en bagest i ovnen. Kontrollér, at de alle er tændt. Termometeret angiver temperaturen i ovnen, og er retningsvisende. Stenen vil altid tage længere tid at varme op end selve ovnen, og vil først være varm nok efter minimum 20 minutters opvarmning.
Du kan med fordel benytte et Cozze infrarødt termometer til at aflæse den præcise temperatur på stenen. Vær opmærksom på at opvarmningstid kan påvirkes af vind og temperatur udenfor. Lad pizzaovnen varme op i ca. 20 minutter. Herefter er den klar til at bage de lækreste pizzaer. Når din pizza er klar til at blive bagt, skal du forsigtigt skubbe den ind på pizzastenen ved hjælp af en pizzaspade.
Skru ned til middelvarme, så din pizza ikke bliver brændt på toppen. Efter cirka 30 sekunder skal du tage pizzaen ud, dreje den en kvart omgang og forsigtigt skubbe den ind igen. Gentag dette, til din pizza er sprød, og osten er smeltet. Tag forsigtigt pizzaen ud af ovnen, og læg den på et skærebræt. Lad din rygende varme pizza køle lidt af, inden du skærer den ud og deler den med dem, du holder af. Skru pizzaovnen op på højeste temperatur, og lad den stå et par minutter, inden du bager den næste pizza. Rigtig god fornøjelse og velbekomme!
"Vi kan gøre det bedre" sådan lød ordene fra Lars Christian Bærentsen, da han besluttede at revolutionere udendørs branchen ved at skabe cozze®-mærket.
Vi er i Aarhus en mørk aften til et møde, og vi taler om året 2020. Efter mere end 30 års succesfuld forretning i hardwarebranchen vidste Lars, at der skulle ske noget nyt. Et brand, der kunne bringe moderselskabet Millarco længere ind i et forretningsområde, de kendte så godt, udendørsbranchen. Efter år med salg af grillretter, så de en ny trend, pizza.
Så de startede udviklingsprocessen af en ny pizzaovn. Brændstof på gas og med en opvarmningstid på kun 20 minutter og en tilberedningstid på 2 minutter pr. pizza. Mærket cozze blev født, og navnet kommer fra den italienske udtale af "musling". Vi ser nogle reminiscenser til en musling i designet. Resten er historie!